Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelecek için 60 fidan toprakla buluştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde başlatılan ağaç dikme kampanyasında öğrenciler, Turgut Özal Mahallesinde bulunan alanda 60 adet çam ağacını toprakla buluşturdu.

        Şehzadeler Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerle birlikte Turgut Özal Mahallesinde hazırlanan alana 60 adet çam fidanını toprakla buluşturdu. Proje kapsamında Turgut Özal Mahallesinde mülkiyeti Şehzadeler Belediyesine ait olan alanda fidan dikim töreni düzenlendi. Dikilen her yeni ağacın gelecek nesiller için büyük önem arz ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Sonra ki nesillerimize aktarılmak üzere dikilen her ağaç son derece büyük önem arz ediyor. Hem bu alanda yeni ağaçlar dikerek geleceğimize ve doğamıza sahip çıkıyoruz. Hem de dikilen her bir ağacı da öğrenci kardeşlerimize zimmetleyerek yeni nesillerimizde ağaca ve doğaya karşı bir bilincin oluşmasına da katkı sağlamış oluyoruz. Daha önce de farklı mahallelerimizde farklı okullarda ağaçlandırma çalışmaları yapmıştık. Biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalar ile Şehzadelerde ki yeşil alan sayısını iki katına çıkardık. Binlerce ağacı Şehzadeler' de toprakla buluşturduk. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi. Öğrencilerle birlikte tek tek ağaç dikimi yapan Başkan Çelik, ağaç dikiminin tamamlanmasının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Düzenlenen fidan dikim törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Özel Final Lisesi Müdür Orhan Ektaş ve öğrenciler katıldı.

        (AY-Y)

        17.11.2017 11:06:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa