Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir bin öğrenciye 22 bin 344 kitap dağıttı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi'nin sürekli eğitim merkezlerinde eğitim gören yaklaşık bin öğrenciye 22 bin 400 üniversiteye hazırlık kaynak ve test kitabı dağıtıldı.

        Van Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı örnek eğitim projesi olan sürekli eğitim merkezlerinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere büyük destek. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında maddi anlamda dezavantajlı öğrencilerin eğitimi için kurulan ve haftanın 7 günü hizmet veren sürekli eğitim merkezlerinde sayısal-sözel ve eşit ağırlık alanlarında eğitim gören yaklaşık bin öğrenciye dağıtılmak üzere 25 kitaplık setlerin dağıtımına başlandı. Sürekli eğitim merkezlerinin tam kapasite çalıştığını belirten Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sinan Bağlı, "Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatları ile kurulan sürekli eğitim merkezlerimiz kısa süre içerisinde meyvelerini vermeye başladı. Şu anda bin öğrencimiz bu merkezlerimizde eğitim görüyor. Tamamen ücretsiz olan eğitim merkezlerimiz de okuyan öğrencilerimiz bu gün Büyükşehir'in kitap desteğiyle bir kez daha sevindi. Gençlerimizin ihtiyaç duyduğu tüm kaynak ve test kitabı ihtiyaçlarını karşılayacak setleri kısa süre içerisinde kendilerine dağıtacağız" dedi.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        17.11.2017 10:58:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa