Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokuluna halı saha kazandırılıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda Nazilli Belediyesi tarafından yapımına başlanan halı saha çalışmalarını inceleyerek öğrencilerle bir araya geldi.

        Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda yapımına başlanan halı saha çalışmalarını Başkan Haluk Alıcık yerinde inceledi. Öğrencilerin sevgi seli ile karşılaşan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade etti.

        800 metre kare alana kurulan halı sahanın yaklaşık 1 ayda tamamlanarak öğrencilerin kullanımına açılacağını belirten Başkan Alıcık, "Tüm okullarımızı önemsiyor ve destek veriyoruz. Eğitimin yanında spora verdiğimiz önem de herkes tarafından biliniyor. Biz istiyoruz ki öğrencilerimiz güzel ve sağlıklı ortamlarda spor yapsın. Bugün Mehmet Sofuoğlu okulumuzu ziyaret ettik. Sağolsun çocuklarımız bizi çok güzel karşıladı. Onların sevgisi ve mutluluğu her şeye değer" diyerek eğitime verilen desteğin devam edeceğini vurguladı.

        (MB-Y)

        17.11.2017 09:52:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa