Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acıgöl'de anaokullarına oyuncak dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        İsa Saatçioğlu

        NEVŞEHİR (İHA) - Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan anaokullarına oyuncak dağıtıldı.

        Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonrasında ilçede bulunan 12 anaokuluna oyuncak dağıtımı yapıldı. Oyuncak dağıtımına Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı katıldı.

        Kaymakam Kundakçı oyuncak dağıtımı sonrasında ise okul müdürlerinden okulları hakkında bilgiler alırken okulların ihtiyaçları olduğu zaman her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

        (COŞ-AÖ-Y)

        17.11.2017 09:49:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa