Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amatör lig takımına store geliri desteği

        (Fotoğraflı)

        ISPARTA (İHA) - Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) şampiyonluğa oynayan Isparta Davrazspor'a maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla için bir alışveriş merkezinde Isparta Davrazspor Store açıldı.

        Isparta'da bir AVM'de ilk olarak ışık süslemeli bir küçük bir alanda açılan ve 8 çeşit ürüne yer verilen stant, sporseverler ve diğer vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 9 kasımda tamamen kulübe destek amacıyla açılan stantta görev yapan Isparta Davrazspor Store Standı Satış Temsilcisi Muhammet Burak Bahadur, yaklaşık bir hafta önce açılan store standının tamamen Isparta Davraz Spor Kulübü'ne destek ve bağış amaçlı olarak oluşturulduğunu anlattı.

        Isparta Davrazspor store'da her kesime hitap eden ürün var

        Henüz yeni oluşturulan stantta takımın yeşil-pembeli logolarını taşıyan ürünlerin yer aldığını ve bu ürünlerin önümüzdeki günlerde çeşitlendirilerek artırılacağını dile getiren Bahadur, "Ürün çeşitlerimiz olarak bay-bayan şort-t shirt, unisex parfüm, oda parfümü, çakmak -anahtarlık-şapka-kahve fincanı takımı ve cep telefonu kılıflarımız var. Daha farklı ürünlerimiz ve çeşitlerimiz de, yine mevsime uygun olarak kış ürünlerimiz de bir - iki hafta içerisinde gelecek" dedi.

        "Masraflardan arta kalan gelir direkt olarak kulübe gidiyor"

        Yapılan satışların tamamen fiş kesilerek gerçekleştiğini ve gerekli vergiler ödendikten sonra geriye kalan maddi gelirin direkt olarak kulübe bağış olarak gittiğini kaydeden Bahadur, "Vatandaşların standa yoğun ilgi gösteriyor. Talep olarak çok geç kalınmış bir hizmetin sunulduğunu yönünde tatlı serzenişlerini dile getiriyorlar. Isparta halk milliyetçi bir yapıya sahip olduğu için takımına sahip çıkmak adına buradan alışveriş yapıyor. Hiçbir ihtiyacı olmayan birisi bile buradan çakmak ve anahtarlık gibi ürünleri satın alarak takıma destek vermiş oluyor" diye konuştu.

        En çok talep gören ürünün forma ve anahtarlık olduğunu dile getiren Isparta Davrazspor Store Satış Temsilcisi Bahadur, sporseverlerin talep ettiği polar ve atkı gibi ürünlerin de bir, iki hafta içerisinde stantta satışa sunulacağını aktardı.

        "Elde edilecek gelir transfere bile destek olabilir"

        Isparta'da bu tür bir store hizmeti konusunda geç kalınmış bir görevi yerine getirdiklerini aktaran Bahadur, "Isparta, spor konusunda duyurulması konusunda çok geç kalınmış bir memleket. Bize bu konuda destekte bulunulursa çok seviniriz. Sonuçta burada kazanılan gelir, arkadaşlarımıza destek ve yardımlaşma amaçlı olarak kulübe gidiyor. Ne kadar çok kazanç olursa elde edilecek gelir, takımın o kadar ilerlemesine, hatta transferine bile destekte bulunabilirler diyebilirim" şeklinde konuştu.

        "Halkımıza ve sporumuza güveniyoruz"

        Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde daha önce çok karşılaşılmayan bu tür bir hizmetin sunulması konusunda bilgi veren Burak Bahadur, "Bölgesel Amatör Lig'de bir nevi ilki yapıyoruz diyebiliriz. Bunun da amacı, bizim halkımıza ve sporumuza güvenmemiz. Bu sebeple böyle bir kalkınma çalışmasında bulunduk. Herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

        (SÇ-ORT-S)

        17.11.2017 09:28:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa