Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkücü İşçiler Derneği Başkan Alıcık'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) -Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanlığı Yönetimi Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

        Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanı Kamil Yavuz, Başkan Yardımcısı Melih Küçük, Teşkilatlandırma Birim Başkanı Barış Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

        Teşkilat üyeleri ile sohbet eden Başkan Alıcık kendilerine gereken desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, "Bir koltuk kendi kendine şereflenmez, onu şereflendirecek olan bizleriz. Biz adaleti dağıtmaya çalışıyoruz. Bu memlekette kimseye veremeyecek hesabımız yok. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

        Her zaman Başkan Alıcık'ın yanında olduklarını belirten teşkilat üyeleri, "Yükünüz çok. Biz her zaman destekçiniziz. Ne zaman ve nerede isterseniz biz orada oluruz" diyerek Alıcık'a çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

        (MB-Y)

        17.11.2017 08:16:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa