Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Futbol adamları huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Türkiye Futbol Adamları Derneği (TURFAD) Samsun Şubesi "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" sloganı ile huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

        Samsun Büyükşehir Yaşlılar ve Bakımevi sakinleri TURFAD Samsun Şubesi'nin daveti üzerine Yakakent ilçesinde mantı partisinde ağırlandı. TURFAD yönetimi huzurevi sakinlerinin yakalarına nazar boncuğu taktı. Düzenlenen organizasyona Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Huzurevi Şube Müdürleri Mümin Tan, Emrah Talay, Samsunspor'un unutulmaz ismi kaleci Tekin Üstündağ, Elveren İnsanlar Derneği (ELVİN-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Gürsoy ve dernek üyeleri ve TÜFAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

        Bir restoranda düzenlenen etkinlik öncesi Kaymakam Selin Sarı, huzurevi sakinlerine kırmızı gül vererek onlarla sohbet etti. Kaymakam Sarı'nın yakın ilgisinden memnun olan huzurevi sakinleri kendisine teşekkür etti.

        Yemek öncesi konuşan TURFAD Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" sloganı ile düzenledikleri etkinliğin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Kaymakam Selin Sarı ise devlet olarak yaşlıların yanında olduklarını vurguladı.

        Konuşmaların ardından plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.

        (ŞU-SLH-Y)

        16.11.2017 18:07:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa