Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Kalkancı Gerger'de köy yollarındaki çalışmaları denetledi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, il özel idaresince Gerger ilçesine bağlı grup köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Gerçekleşen ziyarette, Vali Kalkancı'ya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba ve Gerger Kaymakamı Can kazım Kuruca eşlik etti. Gerger ilçesine giden Vali Nurullah Naci Kalkancı, ilçeye bağlı bağlı Çifthisar ve Güngörmüş Köyleri arasındaki 7 kilometrelik grup köy yolunun asfalta hazır hale getirilmesi çalışmalarını yerinde denetledi. Kalkancı, yolun durumu ve gidişatı ile devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Güzergahtaki köylerde durarak vatandaşlarla sohbet eden Vali Kalkancı, etrafını saran çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

        Kırsal alandaki vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve ulaşım hizmetlerini en üst noktaya çıkarmanın çaba ve gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Köy yolların daha kaliteli olması için kırsal alanda köy yollarında yürütülen çalışmaların yanı sıra köylerin altyapı sıkıntılarının giderilmesi içinde devlet olarak her türlü imkanı seferber ediyoruz" dedi.

        (CK-SD-Y)

        16.11.2017 17:33:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa