Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkana galibiyet sözü verdiler

        (Fotoğraflı)

        Denizli (İHA) - Denizli'nin Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Muğla Ormanspor maçından galibiyetle döneceklerinin sözünü verdi.

        Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, cumartesi günü saat 16.00'da Menteşe Spor Salonu'nda Muğla Orman Spor ile yapacağı karşılaşma öncesi, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Ziyarete Yüksekçıta Spor Kulübü Başkanı Arda Onur Koçak, Yüksekçıta Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Emek, Basketbol Takımı Koçu Abbas Bakırcı, Genel Menajer Mehmet Ürnez ve oyuncular katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basketbol takımının yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, galibiyetin de sözünü aldı. Başkan Subaşıoğlu, "Bu yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde temsil eden takımımız emin adımlarla yoluna devam ediyor. İyi bir performans gösteriyoruz. Tribünlerimizde basketbol severlerin desteğiyle doluyor. Geçen hafta İstanbul'dan güzel bir galibiyetle dönen takımımızı kutluyorum. Bu hafta sonunda da Muğla'da bir müsabaka oynayacaklar. Oradan da galibiyetle döneceklerine inanıyorum. Şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Basketbolcular da Başkan Subaşıoğlu'na galibiyet sözü verdi. Ziyaretin sonunda basketbol takımı tarafından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na takımın 20 numaralı forması hediye edildi.

        (İHA-TK-S)

        16.11.2017 17:15:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa