Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul temsilcisi seçim sözünü tuttu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik İmam Hatip Ortaokulu öğrenci temsilciliğine seçilen Fuat Çiçek, seçim sözünü tutarak okulda çiğköfte dağıttı.

        Seçildiği takdirde arkadaşlarına Çiğköfte dağıtacağı sözü veren Sincik İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Fuat Çiçek, okuldaki tüm öğrencilere ve öğretmenlerine çiğköfte dağıttı. Seçim sözünü yerine getirmek için Türkiye'nin ünlü çiğköfte firmasından destek isteyen Çiçek, firmanın desteği ile okul bahçesinde arkadaşlarına çiğköfte dağıttı.

        Okulda gerçekleşen Çiğköfte etkinliğinde konuşan Sincik İmam Hatip Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Fuat Çiçek, "Öğrenci temsilcilik seçimleri sırasında eğer kazanırsam çiğköfte dağıtacağım dedim. Seçimi kazanınca firmadan destek istedim. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar bu konuda bana yardımcı oldu ve verdiğim sözü tutmuş oldum. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

        Sincik İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sabri Ertürk ise, "Öğrencilerimizin desteğini almak için okul öğrenci temsilcisi kardeşimiz böyle bir söz vermiş. Bu öğrencimizin sözünü yerine getirmesi bizleri memnun ediyor. Tabi öğrencimizin sözünü yerine getirmesine destek veren Çiğköfte Firması Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar beye teşekkür ediyorum. İmam Hatip okulları geleceğin idarecilerini yetiştirecek bir misyona sahiptir. Böyle organizasyonların devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

        (AE-SD-Y)

        16.11.2017 17:05:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa