Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Ak Parti İlçe Başkanı Dinç'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç'i ziyaret etti.

        Yavuz, Başkan Tekin Dinç'in teşkilat deneyimi olan bir isim olduğunu bu anlamda daha önce de ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, "Başkanımızın yapılacak hizmetlere ivme kazandırmasını bekliyoruz." dedi.

        Başkan Dinç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler de hep beraber ilçemize, bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımızın dediği gibi hizmetlerimizi anlatmaya çalışacağız. Önemli olan Patnos'un birliği. Bu anlamda vekilimizle, başkanlarımızla, teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla hep beraber çalışacağız. Her şeyden de haberleri olacak, bu sözü veriyorum" diye konuştu.

        (FY-AT-Y)

        16.11.2017 16:57:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa