Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATM fareleri tutuklandı

        - ATM'ye kopyalama düzeneği yerleştirdiği tespit edilen biri Azerbaycan uyruklu, 5 kişi yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Hayal Girişim

        BURDUR (İHA) - Burdur'da ATM'ye kopyalama düzeneği yerleştirdiği tespit edilen biri Azerbaycan uyruklu, 5 kişi yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi merkez kampüsü önünde bulunan iki banka ATM'sinden birinin kart okuma kısmının yapıştırıcı madde kullanılarak etkisiz hale getirildiği, diğer ATM'nin kart okuyucu kısmına ise kopyalama düzeneği yerleştirildiği tespit edildi. Burdur polisinin güvenlik kameralarını incelemesi ve yaptığı soruşturma sonucu olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen G.T.(37), M.G.Ö.(32), M.D.(37), K.G.(56) ve Azerbaycan uyruklu M.T.(37) yakalandı.

        Burdur Adliyesine sevk edilen şüphelilerden G.T., M.G.Ö. ve M.D. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, K.G. ile M.T. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        (HG-MK-Y)

        16.11.2017 16:50:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa