Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Servis şoförlerine eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafiğe katılan okul servis şoförlerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik görevlilerince eğitim semineri verildi.

        J.Asb.Kd.Başçavuş Hasan Demirer tarafından yapılan sunumda okul servis araç şoförlerine trafikte uyulması gereken kurallar görsel olarak anlatıldı.

        Seminerde son beş yılda okul servis araçlarının karıştığı trafik kazalarında en çok ihlal edilen kurallar üzerinde duruldu.

        Demirer, okul servis şoförlerine yönelik yaptığı konuşmada, "Araçlarınızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, umutlarımızı ve yarınlarımızı taşıyorsunuz. Hata yapmak gibi bir lüksünüz yok. Çok dikkatli olmalısınız" dedi.

        Okul servisleri denetimlerinin sıklıkla sürdürüleceğini vurgulayan yetkililer, emniyet kemeri kullanımı ve öğrencilerin güvenli taşımaları konusunda sürücüleri uyardı.

        Farklı bilgilere ilişkin sunumların yapıldığı seminerde şoförlere, trafik kuralları, cezalar, öğrenci, öğretmen ve velilerle iletişim şekli konusunda bilgi verildi.

        (SŞ-BÖ)

        16.11.2017 16:31:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa