Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferi gerçekleşti

        - Doğanşehir Belediyespor, Malili Harouna Konate'yi renklerine bağladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Doğanşehir Belediyespor, Malili forvet Harouna Konate'yi renklerine bağlayarak, Malatya amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferine imza attı.

        2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'ni hedefleyen Doğanşehir Belediyespor, Malatya Amatör futbolu ve kulüp tarihinin ilk yabancı transferine imza atarak Mali'den Harouna Konate kadrosuna kattı. Malatya'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atan Malili Harouna Konate'ye Doğaşehirliler büyük sevgi gösterisinde bulundu.

        Yeni transferler Harouna Konate, geçen sezon Tokat takımı Turhalspor'un formasını giydi. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımı Doğanşehir Belediyespor, alt yapısından da 5 futbolcuyu A takıma kazandırdı.

        "Malatya Amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferi"

        Transferle ilgili açıklamada bulunan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Doğanşehir Belediyespor Kulübü'nün yaptığı transferin Malatya Amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferi olduğunu söyledi. Özdemir, "Doğanşehir Belediyespor kulübümüz kadrosuna Malili Harouna Konate'yi kattı. Bu oyucumuzun lisansı çıktı. Bu transfer hem Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin ilk yabancı transferi olarak da kayıtlara geçti" diye konuştu.

        (MT-SD-ORT-S)

        16.11.2017 16:06:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa