Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sıcak hava Eskişehirlileri sokağa döktü

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de 17 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı ve güneşli havayı fırsat bilip tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar park ve bahçelere akın etti.

        Sonbaharla birlikte başlayan yağmurlar ve soğuyan havalara rağmen zaman zaman yüzünü gösteren güneş ve sıcak hava vatandaşları mutlu ediyor. Hava sıcaklığının 17 derecelere kadar çıktığı Eskişehir'de, güneşin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar aileleriyle birlikte park ve bahçeleri doldurdu. Kimileri evcil hayvanları ile çimenlik alanlarda otururken, kimileri de sıcak havayı fırsat bilerek çıktığı sokaklarda fotoğraf çektirdiler. Yaz aylarını aratmayan hava sıcaklığını fırsat bilen çocuklar ise parklarda gönüllerinde eğlendiler.

        (İHA-MET-Y)

        16.11.2017 16:03:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa