Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır'da "Sosyal sorumluluk projesi"

        (Fotoğraflı)

        Ercan Tunç

        IĞDIR (İHA) - Iğdır Mehmet Murat işler Sosyal Bilimler Lisesi "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında hediyeler dağıttı.

        Iğdır Mehmet Murat işler Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Iğdır'a bağlı Karaçomak Köyü İlkokuluna çeşitli hediyeler götürerek öğrencilere dağıttı.

        Iğdır Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Gelal, "Teknolojinin baş döndürücü bir hızla hayatımıza girmeye devam ettiği günümüzde toplumumuzu ayakta tutan pek çok değerimizi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldık. Böylesine değer kırıcı bir ortamda çocuklarımızın sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri, yardımlaşma, dayanışma, paylaşmaları, empati yaparak sahip çıkmaları ve bunların verdiği mutluluk güneşiyle yüreklerimizi ısıtmaları bizleri çok memnun etmektedir. Bu önemli projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ediyor kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

        Iğdır Sosyal Bilimler Lisesi Okul müdürü Adnan Erhayat Fırat, "Sosyal Bilimler Lisesi olarak ilk defa böyle bir proje düzenledik. Projelerimizin devamı gelecektir. Öğrencilerimin Sosyal Sorumluluk Projesine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Iğdır merkez Karaçomak Köyü İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ise, Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine teşekkür ettiler.

        (ET-AT-Y)

        16.11.2017 15:19:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa