Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Atatürk Devlet Hastanesi Kavşağı'na sinyalizasyon

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından Atatürk Devlet Hastanesi önü Çayırhisar Kavşağı'na sinyalizasyon sistemi kuruldu.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yolcu, yaya ve şoförlerin güvenli ulaşım sağlayabilmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından Atatürk Devlet Hastanesi önü Çayırhisar Kavşağı'na sinyalizasyon sistemi kuruldu. Yoğun trafik akışının olduğu Çayırhisar Kavşağı'ndaki sinyalizasyon sisteminin baş üstü direkleri de hizmete girerken, hastaya ulaşmak isteyen vatandaşlar da güvenli bir şekilde seyahat edebilecekler. Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca çeşitli ana arter ve yollarda da sinyalizasyon sistemi yanında yol çizgisi yenileme ve trafik işaretçileri koyma çalışmaları da yapılıyor.

        (OF-

        16.11.2017 15:01:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa