Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yazıcı, muhtarlardan yaşlı yatalak ve engelli vatandaşlara sahip çıkmalarını istedi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Vali Ersin Yazıcı muhtarlarla bir araya geldi. Kaymakamlık toplantı salonunda muhtarlara seslenen Vali Yazıcı, yaşlı yatalak ve engelli vatandaşlara sahip çıkılmasını istedi.

        Muhtarlar toplantısında açış konuşmasını yapan Kaymakam Hüseyin Öner, Vali Yazıcı'nın gününü Burhaniye'ye ayırdığını ve bu nedenle kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Sabah saatlerinde ilçeye gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki okuma etkinliğine katıldı ve şehit ailelerini ziyaret etti. Öğleden sonra Kaymakamlık Salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına Belediye Başkanı Necdet Uysal ve daire müdürleri de katıldı. Muhtarlarla tanışan Vali Ersin Yazıcı, muhtarlardan sorunlarını yılmadan usanmadan ilgililere anlatmalarını istedi. Mahallerdeki ihtiyaç sahibi ve engellilere de sahip çıkılmasını isteyen Vali Yazıcı, "Mahallenizde yaşlı, yatalak, engelli ve fakir vatandaşlara gerçek manada devletin şefkat elinin gösterilmesi için ilgili yerlere iletiniz. Eğer hiçbir yere iletemezseniz kaymakamlığa bildirin. Bu sizlerin vicdani sorumluluğudur. Devletimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlara sahip çıkmaktadır. Ancak, bunları siz bulup ilgili kurumlara bildireceksiniz. Mahallerdeki sorunları ilgili kurumlara bildirin. Bir defa yazdım, iki kere söyledim olmadı diye peşini bırakmayın. Israrla inatla, nezaket kurallarını ihlal etmeden ilgililere anlatın. Çünkü sorunları en yakından bilen sizlersiniz. Size çok büyük görev düşmektedir." dedi Vali Ersin Yazıcı, konuşmasının ardından muhtarların, yol, elektrik, su ve kanalizasyon gibi sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Vali Ersin Yazıcı, alınan notları ilgili kuramlara bildirerek sonucunun takip edileceğini anlattı.

        (FT-EME)

        16.11.2017 14:29:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa