Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayak merkezinde çalışmalar sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Keltepe Kayak Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

        Kayak merkezinde incelemelerde bulunan Uzun'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Maden Mühendisi Orhan Nallı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Tesislerden Sorumlu Nizamettin Yılmaz da eşlik etti.

        Genel Sekreter Mehmet Uzun, Kayak Merkezi'nde çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini söyleyerek, "Özel İdare ekipmanlarımızla çalışması yapılan ve tamamlanmak üzere olan pistleri kontrol ettik. Burada Özel İdare olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Ekiplerimiz şuanda pistler üzerinde çalışıyor ve kaya patlatması yapılması gereken bazı kısımlarda çalışmalar yapılacak. Bunun dışında telesky ile çıkış yolları da tamamlandı. Çalışmalar bir ekskavatör ve bir adet dozer ile başarılı bir şekilde devam ediyor." dedi.

        (YE-YE-Y)

        16.11.2017 14:27:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa