Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otelden hırsızlık yapan zanlı yakalandı

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde hırsızlık yaptığı belirlenen zanlı yakalandı.

        Edinilen bilgilere göre Avanos ilçesinde bir otelde hırsızlık meydana geldiğinin ihbar edilmesi sonrasında polis ekipleri çalışma yaptı. Polis ekipleri tarafından bölgede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrasında 23 yaşında ki M.S. yakalandı. Şahsın evinde yapılan arama sonrasında 82 ekran LCD televizyon, 2 adet matkap, 1 adet kahve makinesi, 1 adet mini uydu alıcısı, 1 adet hassas terazi, 1 adet kapı ve pencere açmakta kullanılmakta olan 30 cm uzunluğunda demir murç, 1 adet oto teybi, 4 adet hoparlör, 1 adet fonksiyonlu müzik sistemi, 1 adet antika değeri olan daktilo ele geçirildi. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise alüminyum folyoya sarılı 1 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Hırsızlık şüphelisi emniyette ki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        16.11.2017 14:13:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa