Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayram Özmen: "Niğde Belediyespor'un satılması söz konusu değil"

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Bayram Özmen, kulübün satılacağı yönünde çıkan haberlerin söz konusu olmadığı söyledi.

        Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Bayram Özmen, son günlerde Niğde Belediyespor satılıyor söylentileri üzerine bir açıklama yaptı. Menajer Süleyman Hurman ile görüşme yaptıklarını ancak bir teklif ve pazarlık söz konusu olmadığını söyleyen Başkan Özmen, "Süleyman Hurma ile kulübümüzün bir görüşmesi oldu. Fakat fiyat konusunda bir konuşma söz konusu değil. Niğde Belediyesipor'un 2 milyon 500 bin TL borcu bulunmakta ancak söz konusu borcun büyük bir çoğunluğunu oyuncu alacakları oluşturmakta. Bu borcun 1 milyon TL kadarı oyuncu peşinatları olarak ocak ayı içerisine kadar ödenmesi gereken çeklerimiz mevcut. Maç başı alacakları da mevcut. Niğde Belediyespor bu şehrin takımıdır. Bu şehrin marka değeridir, bu şehrin tanıtımı noktasında en büyük araçlardan bir tanesidir. Son günlerde kamuoyunda kulüp satıldı, satılıyor gibi bazı şeyleri söylentiler duymaktayız. Böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

        "Süleyman Hurma yalnızca tesiste incelemelerde bulundu"

        Menajer Süleyman Hurma'nın yalnızca tesislerde incelemelerde bulunduğunu dile getiren Özmen, "Niğde Belediyespor idmanlarını maç oynadığı bir statta yapan bir takım, bu yüzden Niğde Belediyespor tesis yoksunu bir kulüp diyebiliriz. Kulüple alakalı maddi anlamda bazı problemler çözüldüğünde Niğde Belediyespor'un önün açık olduğunu söylüyorum. Süleyman Hurma ile kulübümüzün bir görüşmesi oldu. Fakat fiyat konusunda bir konuşma söz konusu değil. Sadece Süleyman bey buraya geldiler ve tesisleri inceledi. En büyük eksikliğinin stat ve tesis olduğunu bu şartlarda başarılı olmamızın biraz zor olduğunu söyledi. Niğde Belediyespor yönetimi olarak biz de elimizden geldiği ölçüde takımımızı ayakta tutmak adına gayret içerisindeyiz. Bu bizim tek başımıza yapacağımı şeyler değil, sonuçta bizimde imkanlarımızın sınırlı olduğunu biliyoruz. Yetkililerimizden Niğde Belediyespor'un bu şehrin takımı olarak ayakta tutulması sağlamalarının, şehrimize de katkı sağlayacağına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte bazı sıkıntılar atlatıldığında düzlüğe çıkmış olacağız" ifadelerini kullandı.

        (YE-SK-ORT-S)

        16.11.2017 14:01:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa