Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kutlu şehir plancılarıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ilde görev yapan şehir plancılarıyla bir araya gelerek yeni imar planı üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

        Toplantıda, Başkan Kutlu askıya çıkarılan yeni revizyon ve ilave imar planı hakkında önerilerini dinledikleri şehir plancılarına, yeni imar planı hakkında düşüncelerini aktardı. Kutlu, el birliğiyle şehri daha ileriye götürmek istediklerini ve bu toplantıyı da bu nedenle gerçekleştirdiklerini söyledi. Kutlu, amaçlarının yeni imar planının şehrin gelişimine en faydalı şekilde sağlamak olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Kutlu toplantı sonunda destek sunan şehir plancılarına teşekkür etti.

        TMMOB Şehir Plancılar Odası Adıyaman Temsilciliği üyesi şehir plancılarıyla belediye binasında bir araya gelen ve Belediye Başkanı Kutlu'ya, Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek de eşlik etti.

        (CK-SD-Y)

        16.11.2017 13:26:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa