Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Liceli çocuklar için sinema günleri başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Lice İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak'ın talimatları ile ilçedeki çocuklar için sinema günleri başlatıldı.

        Diyarbakır'ın Lice Belediyesi tarafından çocukların gelişim ve iletişim becerileri için sinema günleri etkinliği başlatıldı. Diyarbakır'da çocuklara yönelik yaptığı etkinliklerle ön plana çıkan Lice Belediyesi, şimdi de sinema günleri etkinliği başlattı. Aile Destek Merkezi bünyesinde her pazartesi ve cuma günü saat yapılacak olan ücretsiz sinema günleri ile çocukların hayal dünyasının genişlemesi, yeni bakış açıları kazanmaları ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaları amaçlanıyor. Lice Belediyesi daha önce de çocukların geleceğin anahtarı olduğu bilinciyle 1. Çocuk Şenliği, Dünya Çocuk Günü ve Kütüphane Haftası etkinliklerini düzenlemişti.

        (EEI-AKK-Y)

        16.11.2017 13:22:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa