Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli'ne 4 yıl içinde 1 milyon 590 bin TL hibe desteği sağlandı

        - Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız;

        - "Osmaneli ilçesi verimli toprakların yanı sıra tarihi ve turistik özelliğe de sahip"

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Osmaneli ilçesine 2013 yılından sonra toplam 53 adet proje için 1 milyon 590 bin TL tutarında hibe desteği sağlandığını belirtti.

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret eden Yıldız, beldenin tarımı, hayvancılığı ve belde için yapılması düşünülen tarımsal projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Osmaneli ilçesinin verimli topraklara, tarihi ve turistik özelliğe ve çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğunu belirten Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, "Osmaneli İlçemizde daha önce yüzde 75'i Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından finanse edilen 'Yaş Meyve Sebze Paketleme ve Kurutma Tesisi' ve Belediye mezbahası ilçemiz tarımına kazandırılmıştı. Genç Çiftçi Projesi kapsamında 2016 yılı 22 çiftçimiz 660 bin TL ve 2017 yılında ise 30 çiftçimiz 900 bin TL tutarında hibeden faydalanmaya hak kazanmış bulunmaktadır. İlçemizde 2006- 2013 yılları arasında 716 bin 210 TL tutarında ekonomik yatırım projelerine hibe desteği sağlanmış olup, 2013 yılından sonra toplam 53 adet projeye 1 milyon 590 bin TL tutarında hibe desteği sağlanmıştır. Böyle güzel bir tesisin ilçeye kazandırılmasında rol alan Belediye Başkanıma ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise; kendilerini her türlü konuda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız'a teşekkür etti.

        Yıldız, yapılması düşünülen ilçe hali ve tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesinde de incelemelerde bulunuldu.

        (ZZ-MET-Y)

        16.11.2017 13:18:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa