Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derbi öncesi Bilecikspor Başkanından dostluk mesajı

        - Bilecikspor Başkanı Harun Dilek;

        - "Dostça, centilmence, zevkle izlenen bir maç olsun, dostluk kazansın"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in hafta sonu oynanacak derbi öncesi Bilecikspor Başkanı Harun Dilek dostluk mesajında vererek, "Bu maçın benim için önemli olan noktası centilmence ve kardeşçe bir maç olmasıdır" dedi.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 8'inci hafta sonunda 24 puanla lider olan Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, 19 Kasım pazar günü saat 14:30'da Osmaneli İlçe Stadı'nda 21 puanla ligde ikinci sırada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor maçı öncesi dostluk mesajı verdi. Dilek, mesajında, "19 Kasım pazar günü saat 14:30'da Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanacak maçın benim için önemli olan noktası centilmence ve kardeşçe bir maç olmasıdır. Herhangi bir kardeşimizin futbolcu olsun taraftar olsun güvenlik güçlerimiz olsun yönetici olsun kim olursa olsun en ufak burnu bile kanasa benim için galibiyetinde mağlubiyetinde hiç bir değeri yoktur. Sezon başı göreve geldiğimizden bu yana fairy play ruhu ile mücadelemizi sürdürüyoruz ve buna da kararlıyız. Fairy play ruhuna yakışmayacak hareketler yapan arkadaşlarında gerekli idari cezayı görmesi için de elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu iki takım taraftarları içinde geçerlidir. 1308 Osmaneli Belediyespor oyuncuları ve taraftarları da bizim kardeşlerimiz ve memleketin evlatlarıyız. Şimdiden iki takımada başarılar diliyorum. Dostça centilmence zevkle izlenen bir maç olsun, dostluk kazansın" dedi.

        (CKT-Y)

        16.11.2017 13:11:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa