Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yemenici kariyer gününe konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Anadolu Lisesinin Kariyer Gününe konuk oldu. Öğrencilere hitap eden Başkan Yemenici, tecrübe ve deneyimlerini gençlerle paylaştı.

        Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin konuk olduğu programa öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başarının sırrının inanmaktan geçtiğini belirten Başkan Yemenici "Şuan da çok sevdiğim memleketime hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum" diye ifade etti.

        Hayatı ve Belediye başkanlığı görevine yönelik samimi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gençlere hayal kurmaları ve hedef belirlemeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Geleceğin yöneticileri gençlerin, iyi ve nitelikli eğitim almaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Yemenici, kendisinin de çocukluğundan bu yana sürekli hedefleri olduğundan bahsetti. Göreve ilk geldiğinde Akçakoca içinde hedef koyduklarını kaydeden Başkan Yemenici "Halktan Akçakoca Belediye Başkanlığı için yetki aldığımda kentimiz için hedef belirledik. Önce insan ilkesini hedef seçtik, Akçakoca'da güzel işler yapmak için kolları sıvadık. Bugün Akçakoca'yı hemen hemen istediğimiz noktaya getirdik. Ancak hedefler hiç bitmemeli, hayal ettiğimiz Akçakoca'yı oluşturmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye belirtti.

        Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularına kendi yaşamından örnekler vererek cevaplandırdı, öğrencilerle tecrübelerini ve anılarını paylaştı.

        (TT-AY)

        16.11.2017 12:11:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa