Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ali Çetinbaş: Partimizin Tavşanlı teşkilatı yüzde 98 oranında yenilendi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve ilçe belediye başkanları, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek'i ziyaret ettiler.

        ziyarette konuşan Başkan Çetinbaş, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda, Tavşanlı teşkilatının yüzde 98 oranında yenilendiğini kaydetti.

        Çetinbaş, "Hedefimiz ilimizde ve ilçelerimizde 2019 seçimlerinden anlımızın akı ile çıkarak zaferlerimizi yeni bir zaferle taçlandırmaktır. Tavşanlı'mızda ve bütün ilçelerimizde bundan sonra da gerek devlet yatırımları gerekse yerel yatırımlar noktasında daha fazla hizmetler sunarak milletimize hak ettiği her şeyin en iyisini ve en güzelini layıkıyla yapmaktır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyarak, hedef gösterdiği her çalışmayı ve direktifi tam anlamıyla uygulayarak inşallah aziz milletimizin desteği, teşkilatlarımızın üstün gayreti ile hep beraber bunu başaracağız. Bu inanç ve azimle gece gündüz demeden teşkilatlarımızın tüm fertleri ile kararlılık içinde çalışacağız diye konuştu.

        Ziyarette AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Tunçbilek Belde Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tepecik Belde Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Kuruçay Belde Belde Belediye Erhan Demiray ile birlikte AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Necati Kaymak, Remzi Günay ve Ahmed Fuad Durmaz da hazır bulundu. (EFE)

        16.11.2017 11:29:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa