Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Uzan Rüstemgedik beldesinde

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Rüstemgedik Belde Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Rüstemgedik beldesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

        Rüstemgedik beldesinde ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uzan, halk ile kucaklaşarak sıkıntılarını dinledi. Her fırsat bulduğunda belde vatandaşlarıyla bir araya gelip dertlerini ve talepleri dinleyen Uzan, onlarla bir kaymakam veya bir belde belediye başkanı değil, onlarla kucaklaşan bir belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Uzan, "Biz devlet adına sizler için hizmet vermeye geldik. Belediye ve kaymakamlık olarak kapımız her zaman sizlere açıktır" dedi.

        Vatandaşlar ise, her zaman yanlarında olan Başkan Vekili Uzan'a, minnet duygularını ifade ederek, kendisini aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Yıllardır Rüstemgedik beldesinde belediye başkanlığı yapan kişiler, kendileri ile bu kadar samimi olmadıklarını ifade eden vatandaşalar, "Allah başkan vekili Uzan'dan razı olsun" dediler.

        Vatandaşların dertlerini dinleyen Uzan, daha sonra 700. Yıl Rüstemgedik İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Sınıflarında ziyaret eden Uzan, öğrencilere sorular sorarak onlarla tanıştı. Öğrencilere, "Sizleri çok iyi yerlerde görmemiz için çok kitap okumalısınız" diyen Uzan, öğrencilerle bir süre kitap okudu. Okul ziyaretinde öğrencilerin durumlarını değerlendiren Uzan, öğretmenlerden bilgiler alarak çocukların iyi yere gelmesi için çaba göstermelerini istedi. Dersler hakkında sohbet ettiği öğrencilere iyi dileklerde bulunan Uzan, Anasınıfında okuyan minik öğrencilerin sınıflarını da dolaşarak öğrencilere hediyeler dağıttı. Hediyelerine kavuşan öğrenciler, Uzan'a teşekkür ederek oyuncakları ile oynadılar. Uzan, ziyaret ettiği okulun etrafını dolaşarak park ve bahçelerdeki eksik kalan, zarar gören alanların tamir edilmesini istedi.

        (GK-ŞAK-Y)

        16.11.2017 10:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa