Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu üyeleri Emirdağ'ı gezdi

        (Fotoğraflı)

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu üyeleri, Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı'nın davetlisi olarak ilçedeki tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

        Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu Başkanı Ünal Özdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Emirdağ'ına sosyal ve kültürel ziyaretinde ev sahipliğini Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter. Ziyarette ESAB Başkanı Ahmet Urfalı ve dernek üyeleri de hazır bulundu. Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltı ile başlayan ziyarette Yiğiter ile Urfalı tarafından 'Emirdağ'ının tarihi, sosyal ve kültürü' hakkında bilgiler sunuldu.

        Emirdağ Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Şamil Çil'in organize sanayi bölgesini tanıtımıyla sürdürülen gezide daha sonra Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından konuklar makamda kabul edildi.

        Sosyal ve kültürel gezi heyetinin; Amoryum tarihi kentini ziyaretinden sonra, Karacalar Köyü'de bulunan Hak Halili Türbesine gidildi. Gezinin ardından bir açıklama yapan Özdoğan, geziden memnun kaldıklarını belirterek, kendilerini misafir eden sivil toplum kuruluşları başkanları ve diğer yetkililere teşekkürlerini sundu.

        (İHA-GC-

        14.11.2017 13:34:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa