Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Savaştepe'ye kapalı pazar yeri ve çok amaçlı salon

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri daire Başkanlığı tarafından Savaştepe ilçesine kapalı pazar yeri ve çok amaçlı salon inşa ediliyor. İki yatırımın toplam bedeli 4 milyon lirayı bulurken, bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Savaştepe ilçesine yapılan kapalı pazar yeri ve çok amaçlı kültür merkezi inşaatları devam ediyor. Bu yıl tamamlanması planlanan ve 1 milyon 709 bin liraya mal olacak 4 bin metrekare büyüklüğündeki kapalı pazar yerinde 15 adet işyeri de bulunuyor. Çatı kaplamaları ve saha betonu tamamlanmak üzere olan kapalı pazar yerinde çarşı esnafı ve vatandaşların faydalanabileceği tuvaletler ve mescitler de yer alıyor. Yine Büyükşehir tarafından ilçeye inşa edilen çok amaçlı salonun yapımı devam ediyor. 2 milyon 365 bin liraya mal edilecek 600 metrekare büyüklüğündeki çok amaçlı salon konser, seminer, sergi, tiyatro gibi çeşitli sosyal faaliyetler için kullanılacak.

        (OF-MŞ)

        13.11.2017 13:27:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa