Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Karayazı'da teşkilat binasını açtı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçen hafta Karaçoban ve Hınıs'ın ardından bu hafta sonu da Karayazıda teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

        Açılıştan önce İl Başkanı Naim Karataş esnaf ziyareti yaptı. Karayazı esnafıyla sohbet eden Karataş esnafın sorunlarını dinledi.

        Çevrede toplanan vatandaşın çay ikramını geri çevirmeyen Karataş, "Amacımız sizlere hizmet etmektir. Sizin sesiniz kulağınız olmak için burada teşkilatlanmaya gittik. Asla ayrımız gayrımız yoktur. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Zaman ve mekan gözetmeden bizlere her an ulaşabilirsiniz. Teşkilatlarımızın kapısı sizlere her daim açıktır ve açık kalacaktır." dedi.

        Daha sonra ilçe binasının açılışını gerçekleştiren Karataş, buruda da partiye yeni katılanların rozetlerini taktı. Ardından ilçe başkanının ataması gerçekleştirildi.

        (ERZ-Y)

        12.11.2017 15:46:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa