Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de FETÖ/PDY operasyonlarında 3 tutuklama

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) – Balıkesir'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Bandırma 6. Ana Jet Üssü ile Erdek Mayın Filo Komutanlığında görevli 3 asker çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Merzifon Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanlığında astsubay kıdemli başçavuş ve astsubay üstçavuş rütbesinde 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

        Erdek Donanma Komutanlığı'nda ise görevli bir şüpheli ise ikametine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.

        FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğünce geçtiğimiz günlerde 11 adreste eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 7'si ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

        (İA-MA-ÖZ-Y)

        11.11.2017 18:16:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa