Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Pazar ilçesine yeni hastane binası yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Pazar ilçesinde yıkım çalışmaları tamamlanan Devlet Hastanesi'nin yerine 10 yatak kapasiteli modern hastane yapılacak.

        AK Parti Tokat Milletvekili TBMM Sağlık Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Celil Göçer, eski hastanenin yıkılarak yerine 300 günde yeni hastane yapılacağını kaydetti. Pazar'a modern bir hastane yapılacağını ifade eden Milletvekili Göçer, "Pazar İlçe hastanemizin inşaatı başladı. 300 gün sonra hizmete girecek hastane 4 milyon 680 bin liraya maal olacak. 10 yatak kapasiteli hastane en son teknolojik cihazlarla donatılacak. 7 bin 258 m2 alana inşa edilecek hastane 3 bin 100 m2 kapalı alanda hizmet verecek. Sağlıkta yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek. Amacımız Tokat'ımızın her ilçesini modern sağlık kuruluşlarına kavuşturmak. Bunun için hükümet olarak çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

        Öte yandan Pazar Devlet Hastanesi'nin yeni hastane yapılana kadar eski Pazar Belediye binasında hizmet vereceği öğrenildi.

        (Nİ-GF-Y)

        09.11.2017 18:21:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa