Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnaklı gençler, çevreyolundaki şişeleri temizledi

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak-Uludere çevre yolunda alkol tüketicilerin çevreye attıkları şişelerden rahatsız olan gençler, örnek bir davranış sergileyerek, alanı içki şişelerinden ve çöplerden temizledi.

        Şırnak'ta bir grup duyarlı genç, Şırnak- Uludere çevreyolunda alkol tüketicilerin mekanı haline gelen ve çöplükten geçilmeyen alanda çevre temizliği yaptı. Şırnak'ta çevre bilincini oluşturmak amacıyla bir araya gelen 20'ye yakın genç, Uludere çevreyolundaki çöpleri toplayarak, traktör ile çöplüğe döktü. Daha temiz bir Şırnak için bir araya geldiklerini ifade eden Şırnaklı gençlerden Cemal Uğur, "Uludere Çevreyolunda büyük bir temizlik çalışması başlattık. Şuan da arazide 20'ye yakın kişi temizlik yapıyoruz. Özellikle yerlerde içki şişeleri ve bir sürü çöp topladık. Yol kenarı olduğundan içenler, hafriyat dökenler bu alanı oldukça kirletmişler. Çevreyi bu şekilde kirletmeye kimsenin hakkı yok. Artık yeni Şırnak'ımızı temiz tutmamız lazım. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Bu şekilde çevre katliamı yapıp çevreyi kirleten herkes lütfen duyarlı olsun. İleriki dönemlerde kentetin birçok yerinde temizlik çalışmalarını devam ettireceğiz" dedi.

        (MY-MP-Y)

        09.11.2017 16:02:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa