Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozluklu gençler bağlamayı sevdi

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kozluk Gençlik Merkezinde verilen bağlama kursuna, Kozluklu gençler büyük ilgi gösteriyor. Müzik atölyesinde sınırlı sayıda kursiyerin katılım sağladığı bağlama kursu hafta sonları veriliyor.

        Şehit Şenay Aybüke Yalçın'dan sonra gençlerin müziğe daha çok ilgi göstermeye başladığını belirten Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgar, kurs sayılarını artırmak için girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Rüzgar, "Müziğe gençlerimiz ciddi anlamda ilgi gösteriyor. Açtığımız kurslara verdiğimiz kontenjanımız kısa zamanda doluyor. Buda bizleri son derece mutlu ediyor. Kozluk Gençlik Merkezi olarak, daha çok ilgili gösterilen branşlara yoğunlaşmaya gayret ediyoruz" dedi.

        (SS-MP-Y)

        09.11.2017 13:39:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa