Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Banaz Belediyesi sosyal tesisleri açılışı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ın Banaz ilçesinde büyük sıkıntısı olan toplu yemek organizasyonları ve kalabalık toplantılar için yer problemi, Banaz Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesisler ile giderildi.

        Kültür sarayını yanından eski binanın yıkılarak yerine yapılan sosyal tesislerin hizmete alınması ile vatandaşların düğün ve sünnetlerinde yemek salonu olarak ta kullanabilecekleri sosyal tesislerde aynı anda 450 kişi ağırlanabilecek.

        Yapılan sosyal tesisler ile 12 ay boyunca yemek toplantı ve hatta nişan ve söz törenlerinin yapılacağı modern bir yapı kazandırılmış oldu. Aynı alan içerisinde yapımı tamamlanan tek potalı basketbol sahası da hizmete açılmış oldu.

        Açılışa Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duanın ardından kurdele kesilerek katılanlara yemek ikram edildi.

        Açılışta bir konuşma yapan Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz, İlçenin önemli bir ihtiyacının daha giderildiğini belirterek Belediye Başkanı Zafer Arpacı ya teşekkür etti.

        Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ise yaptığı konuşmada; vatandaşların düğün sünnet gibi törenlerinde yemek ikram edecekleri bir alanın bulunmamasının büyük bir sıkıntı haline geldiğini ve bu problemi ilçeye modern birçok amaçlı salon yaparak çözdüklerini ifade etti.

        (EÖ-MB-Y)

        07.11.2017 16:35:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa