Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KMTSO'dan öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı

        - Zabun:"Şimdiye kadar 15 bin çocuğumuzun kışlık kaban ve bot ihtiyacını karşıladık"

        (Fotoğraflı)

        Halil Koyun

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), kırsal kesimlerde eğitim hayatını zor şartlarda sürdüren öğrenciler için giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

        Hazırlanan yardım kutuları İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla öğrencilere verilmek için 10 okul müdürüne teslim edildi.

        KMTSO Başkanı Serdar Zabun, bugüne kadar 15 bin öğrenciye yardımlarda bulunduklarını belirterek, bu yılda yaklaşık bin adet kaban ve bin adet bot yardımı yaptıklarını, lise ve ortaokul düzeyinde öğrencilere 600 adet kitap dağıtacaklarını söyledi.

        Birçok okulda maddi durumu el verişli olmayan, yardıma muhtaç öğrenciler bulunduğunu ifade eden Zabun, "Bu insanlara bakmayı kendimizi borçlu ve yükümlü buluyoruz. Ve bu insanlara elimizi uzatarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatına, bir nebzede olsa katkı sağlamak istiyoruz. Bizler, KMTSO olarak özellikle kış mevsiminde giyim yardımı yapmak istiyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin çok önemli katkılarıyla geçmişten bu yana devam eden bu sosyal çalışmayla, şimdiye kadar 15 bin çocuğumuzun kışlık kaban ve bot ihtiyacını karşıladık. Yine, bu yılda öğrencilerimize bin adet kaban ve bin adet bot veriyoruz. Bu bot ve kabanlar Dulkadiroğlu, Onikişubat, Andırın, Çağlayancerit, Pazarcık Türkoğlu ve Göksun ilçelerinde yardıma muhtaç öğrencilerimize ulaştırılıyor" dedi.

        Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt'ta öğrencilere yapılan yardımlardan dolayı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

        (HLL-Y)

        07.11.2017 14:11:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa