Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Madde bağımlılığı ile mücadele' masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Yeşilay arasında imzalanan protokol gereğince Edirne'de "madde bağımlılığı ile mücadele" kapsamında verilen eğitimler devam ediyor.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği ile eğitim düzenleniyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İç kurum olarak 2017 yılı Ağustos ayı sonunda başlayan eğitimlerimizde bugüne kadar; Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Edirne Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Uzunköprü 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Edirne Merkez Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan kişilere ve çalışan personellere ilgili konu kapsamında eğitimler verildi" denildi.

        Dış kurum olarak da Enez Kaymakamlığı, Edirne Defterdarlığı, Kültür ve Turizm Edirne İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Edirne İl Müdürlüğü, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) bünyesinde hizmet alan kişilere ve çalışan personellere yönelik eğitimlerin tamamlandığı belirtildi.

        Edirne genelindeki askeri birliklere, il genelinde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlara Aralık ayı sonuna kadar, "madde bağımlılığı ile mücadele" kapsamında eğitimler verileceği açıklandı.

        Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü ve Yeşilay Edirne Şubesi iş birliği ile verilen eğitimlerde 2 ay içerisinde toplam 546 kişiye ulaşılarak madde bağımlılığı ile mücadele konusunda eğitimler verildi.

        (KU-Y)

        07.11.2017 11:14:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa