Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dündar: "Batı-doğu ayrıştırması ortadan kalkmıştır"

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, beraberindeki heyetle Yeşilli ilçesi ile Hop Geçidi arası yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

        AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşir Güneş, İnsan Hakları Birim Başkanı Eşref Cihan, İl Yönetim Kurlu Üyesi Ali Çakar ve beraberlerindeki heyetle Yeşilli ilçesi ile Hop Geçidi arası yapılan yol çalışmalarını inceledi. Yol medeniyettir şiarıyla yapılan bu çalışmalar halka daha kaliteli hizmetler sunmak amacıyla meydana getirildiğini dile getiren Dündar, "Artık batı-doğu ayrıştırması düşüncesi tamamen ortadan kaldırılmıştır. Batının bazı illerinde bile bulunmayan sıcak karışım (BSK) beton asfaltlı yollar artık Mardin'in en ücra köşesinde bile yer almakta ve doğulu vatandaşımızın hizmetine sunulmaktadır. Mardin Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'a diğer konularda olduğu gibi yol konusunda da yapmış olduğu duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti hükümetleri durmadan çalışan, üreten ve bunun yanında seçmeninin gönlünde tahta kuran tek partidir. Geçmişte çok çileler çektik. Yollardan-temiz suya, yer altı çalışmalarından-eğitime kadar her alandan mahrum bırakıldık. İşte AK Parti kurulduğundan bu yana tüm köhnemiş sistemlere dur diyerek, milletimizin huzur, güven ve refahı için durmadan çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. İnşallah bu Yeşilli İlçesi- Hop Geçidi arası en kısa zamanda bitirildikten sonra diğer kısımlara da geçilecektir" dedi.

        (MA-MP-Y)

        06.11.2017 15:19:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa