Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik Akkışla ve Özvatan'da yapılan çalışmaları inceledi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta içi hafta sonu demeden kent merkezi ve ilçelerdeki yatırım ve hizmetleri takip etmeye devam ediyor. Hafta sonu kent merkezindeki katlı kavşak ve alt geçit çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çelik, ayrıca Akkışla ve Özvatan'dan sonra asfalt çalışmalarının yapıldığı Pınarbaşı ilçesine de gitti. Başkan Çelik, Pınarbaşı ilçesinde ayrıca Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatını da inceledi ve esnafları ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir merkeziyle aynı kalitede asfalt yolların yapıldığı Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını takip eden Başkan Çelik'e, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ve AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara da katıldı.

        MERKEZLE İLÇELERDE AYNI KALİTE

        Büyükşehir Belediyesi olarak hem şehir merkezinde hem de ilçelerde aralıksız bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Şu an itibaren 4 ayrı asfalt ekibimiz hem şehir merkezinde hem ilçelerde çalışıyor. Pınarbaşı ilçemize kar düşmeden önce asfaltı bitireceğiz diye söz vermiştik. Takriben 3,5 km bir yolu asfaltlıyoruz. Bugün itibarıyla tamamlayacağız. 5 bin tondan fazla asfaltı buraya sermiş olacağız. Merkezdeki yollarımızın kalitesi ne ise ilçelerimizde de aynı kalitede, aynı vasıfta asfaltı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Rabbim kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin" dedi. İlçelerin her türlü alt ve üstyapı ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını da dile getiren Başkan Çelik, "KASKİ'nin levhalarını görüyorum. KASKİ Pınarbaşı'nda, kırsalında, her tarafta çalışma yapıyor. Ayrıca inşaatı süren Kadın ve Gençlik Merkezimiz Pınarbaşı'nın belki de en prestijli binası olacak. İnsanları doğdukları yerde doyurmak, mutlu oldukları yerde yaşatmak prensibiyle kentteki konforu ilçelerimize de taşımanın gayretindeyiz" diye konuştu.

        Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş da Başkan Mustafa Çelik'e teşekkür ederek, "Siz ilk geldiğinizde de söylediğiniz gibi insanları doğdukları yerde doyurma prensibi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Pınarbaşı'nda sıcak asfaltı daha önce de yaptık; ama gücümüz oranında. Bu yıl sizin yapacağınızı da tüm halkımıza duyurduk. Şu anda güzel bir çalışma devam ediyor. Kadın ve Gençlik Merkezi de bitince Pınarbaşı'na ayrı bir değer katacak. Pınarbaşılılar adına da, şahsım adına da, belediyem adına da teşekkür ediyorum" dedi.

        Asfalt çalışmalarını bir süre takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ve Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan ve kolaylıklar dileyen Başkan Çelik, yapılan hizmetlerle ilgili görüşlerini aldı.

        Başkan Çelik, daha sonra inşaatı süren Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'ne geçti. Makam aracını kendisi kullanan Başkan Çelik, yanına da Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı aldı. Kadın ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Çelik, çalışmaların son durumuna ilişkin bürokratlarından bilgi aldı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pınarbaşı ilçesinde AK Parti Pınarbaşı İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret ederek İlçe Başkanı Türkay Kara ve partililerle görüştü.

        (AÖ-Y)

        06.11.2017 11:58:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa