Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'nun simgeleri dönel kavşaklarda sergileniyor

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi, peyzaj çalışmaları kapsamında dönel kavşaklara yerleştirdiği Bolu'yla özdeşleşmiş heykellere Abant Alası'nı da ekledi.

        Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha önce şehir merkezinde ve D-100 Karayolu üzerinde bazı kavşaklara Bolu'nun simgeleri Köroğlu, Abant nilüferi ve kanlıca mantarı heykellerini yerleştirerek Bolu'nun tanıtımına büyük katkı sağlamıştı. Ekipler, yaptıkları çalışma kapsamında bu kez de Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'ndaki dönel kavşağa "Abant alası" ve "Abant nilüferi" heykeli yerleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu'nun tanıtımına büyük katkılar sağlayacak başka simgelerin de ilerleyen zamanlarda diğer kavşaklarda yerini alacağını belirtti.

        (FC-GY-Y)

        22.08.2017 17:33:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa