Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şemdinli Belediyesi'nde çalışmaları devam ediyor.

        (Fotoğraflı)

        Ecevit Bay

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi tarafından mahalle ve ara sokaklarda parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

        Şemdinli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin Yeni Mahalle ve mahalleye bağlı Ayrılık Deresi Köprü altı mevki, Karşıyaka Mahallesi ve mahalleye bağlı Mehmet Uzun Sokağı ile Rehabilitasyon Sokağı'nda parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

        "8 sokağa daha parke taşı döşenecek"

        Çalışmaların devam ettiğini belirten belediye yetkilileri, ilçenin Moda Mahallesi 127. Sokak, Beşevler Mahallesi Seyit Taha, Seyit Übeydullah, 118. Sokak ve 115. Sokak ile Karşıyaka Mahallesi 114. Sokak, Heci Mustafa Akbaş Sokağı ve Küme Evleri Sokağı'nda da parke taşı döşeme çalışmalarına kısa sürede başlayacaklarını ifade ettiler.

        (EB-ŞAK-Y)

        22.08.2017 17:27:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa