Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi'den yardım eli

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'de öğlen saatlerinde etkili olan dolu ve fırtınada zarar gören evlere yardım elini Karesi Belediyesi uzattı.

        Karesi Belediyesi Sağlık ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar gören evlerde incelemelerde bulundu. Kızpınar Mahallesinde evini su basan vatandaşların evlerini ziyaret ederek taleplerini dinleyen ekipler, sonrasında ise Atatürk Mahallesinde bodrum kattaki evde hasar tespitinde bulundu. Tüm eşyaları zarar gören aile belediye tarafından geçici olarak otele yerleştirildi, evdeki kaba atıklarda Temizlik İşleri Müdürlüğünce temizlendi. Ev Belediye tarafından yapılacak tadilatın ardından eşyaları da yenilenerek aileye teslim edilecek. Ayrıca Vicdaniye Mahallesinde fırtınada ağacın devrilmesi sebebiyle bir evin çöken çatısı da Karesi Belediyesi tarafından onarılacak.

        (HT-MŞ)

        22.08.2017 17:11:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa