Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de sıcak asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Varsak Ayanoğlu Mahallesi'nde bulunan General Hulusi Sayın Caddesi'nin asfaltını yeniliyor.

        Kepez Belediyesi, yüzlerce kilometre yeni yol açtığı Kepez'in eskiyen asfaltlarını yeniliyor. Varsak Ayanoğlu Mahallesi'nde yer alan General Hulusi Sayın Caddesi'nin eskiyen asfaltı Kepez Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin gayretleriyle yeniden kaplanıyor. İlçenin önemli geçiş noktalarından biri olan 25 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğundaki cadde, yeniden sıcak asfalt ile kaplanıyor. İlçenin kazandığı prestijli yol, cadde ve sokakların yanı sıra eskimiş yollar da onarılarak modern bir şehir olma yolundaki önemli adımlardan biri atılıyor. Caddede asfalt çalışmaları devam ederken, yolun asfaltının yenilenmesinin ardından kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürdürülecek.

        (SM-Y)

        22.08.2017 14:48:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa