Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 77 yaşındaki Kıbrıs gazisi Abdulhamit Canol düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

        Şeyh Şamil Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası 77 yaşındaki Canol, kalp rahatsızlığı ve solunum yetmezliği nedeniyle kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Canol, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Canol için Şemsi Sivas-i Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Canol'un cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

        Törene, Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Garnizon ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Mehmet Kip, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve dernek üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        (UY-Y-)

        22.08.2017 14:48:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa