Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortacalı miniklerden okul harçlığı standı

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde çocuklar, ailelerinin bahçesinden topladıkları incirler ile el yapımı ayna ve bileklikleri satarak okul harçlıklarını çıkarıyor.

        Gölbaşı mahallesinde, ilkokul öğrencileri Gözde Yalçın (8) ve Doruk Çotur (10) bahçelerinden topladıkları incirlerin yanı sıra el yapımı ayna ve bileklikleri yol kenarında kurdukları stantta satarak, okul harçlıklarını biriktiriyor. Yoldan geçenler hem incirlerin tadına bakmak hem de çocuklara destek olmak için alışveriş yapıyor.

        Çocuklar, incir ve el yapımı ürünlerini satarak okul harçlıklarını çıkarttıklarını belirterek, kendilerini destek olanlara teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Vatandaşlar ise küçük yaşta gösterdikleri girişimcilikten dolayı çocukları takdir ettiklerini belirtiyorlar.

        (CC-MB-Y)

        22.08.2017 12:09:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa