Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sahte dolarlar müzisyenleri isyan ettirdi

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz, Simav, Altıntaş, Şaphane ilçelerinde son zamanlarda düğünlerde havaya atılan sahte dolarlar bölgede ekmek parası kazanan müzisyenleri çileden çıkardı.

        Düğün sırasında etrafa hava atmak için bol bol para atan ama attığı paralar sahte olan vatandaşlar yüzünden, geçimini bu sektörden kazanan müzisyenler zor durumda kalıyor.

        Mizisyenler, "Bazı düğünlerde düğün sahibinden para almayan ve sadece atılan paraları aldıkları söyleyen müzisyenler, atılan para da sahte olunca biz bedavaya çalmış oluyoruz. Bize de günah, evde çoluk çocuğumuz ekmek parası bekliyor" diyor.

        İnternetten gerçek dolardan farksız, neredeyse aynı ölçülerde üzerinde çok küçük geçersiz yazısıyla A4 kağıt üzerine basılı, 100 adeti 20 liraya temin edilen dolarların, son dönemde Kütahya ve ilçelerinde düğünlerde kullanılması ekmek parasını bu işten kazanan müzisyenleri isyan etme noktasına getirdi.(YD-EFE)

        22.08.2017 11:37:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa