Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav panayırı yer satış ihalesi yapıldı

        - Simav Belediyesi tarafından 85'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Simav panayırı için, 433 dükkanın yer satış ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, 8 -17 Eylül tarihleri arsında düzenlenecek olan geleneksel Simav Panayırı için yer satış ihalesi, Süleyman Özkan'ın Başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Üyeleri, Encümen Üyeleri ve vatandaşların huzurunda 433 dükkanın kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yer satış ihalesi sonunda 469 bin 950 TL. gelir kaydedildiğini, 183 bin 600 lirasının peşin alındığını belirtti. Özkan, " 85'incisini düzenleyeceğimiz panayırımızın kazasız, belasız geçmesini temenni ediyorum. Simavlı ve ilçe dışından ihaleye katılan esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum" dedi (MEİ-EFE)

        22.08.2017 11:16:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa