Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'ya YÖREX daveti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; ATB Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni, makamında konuk etti. Çandır, Başkan Uysal'ı YÖREX'e davet etti.

        Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ederek, 13- 17 Eylül tarihleri arasında yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) davet etti.

        Çandır, ANFAŞ EXPO Center'da bu yıl 8'ncisi düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX davetiyesini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a sundu. Çandır, Başkan Uysal'a Muratpaşa Belediyesi'nin de ortaklarından olduğu Zeytinpark'ın ürünü zeytin ve zeytinyağı seti ile geçtiğimiz yıl düzenlenen YÖREX'in fotoğraf albümünü hediye etti.

        Başkan Uysal; üreticilerin desteklenmesi, yöresel lezzet ve zenginliklerin korunarak tanıtımı açısından önemine işaret ettiği YÖREX'i desteklediklerini söyledi.

        (SM-

        22.08.2017 10:26:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa