Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemlik heyeti Yunanistan'da

        (Fotoğraflı)

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Gemlik Belediyesi tarafından kardeş şehir Nea Kios'a düzenlenen ziyaret turunda, duygusal anlar yaşandı.

        Yunanistan'ın Argos kentine bağlı Nea Kios'a yapılan ziyarette, Gemlik heyetini Argos Belediyesi yönetimi, Nea Kios Dernek Başkanı ve Yönetimi karşıladı. Karşılama sonrasında Yunanistan'da bulunmayan demleme çay, Gemlik heyetine özel bulunarak çay ikramı yapıldı. Argos Belediyesi Başkanı Dimitris Kambosos, "İki ülkenin vatandaşları da, özünde birbirini sahipleniyor. Aradaki sorunlar geçmişten bugüne sadece siyasi olmuştur. Atalarımız, dedelerimiz Türkiye ve Türklerle alakalı çok iyi şeyler anlattı. Bizler bunları dinleyerek ve özlem duyarak büyüdük. Bugün, iki ülke ve iki şehir arasında dostluk bağları her geçen güç kuvvetleniyor. Bir daha mübadele benzeri şeylerin yaşanmamasını umuyoruz'' dedi.

        Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, iki ülkenin de ortak değeri olan zeytin ve zeytinyağını hediye ederken, beraberinde özel saklama kabını da, Argos Belediye Başkanına armağan etti.

        21.08.2017 21:06:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa